torsdag 24 maj 2012

Ear Band-It


Min son har rör inopererade i båda sina öron. Hemma duschar och badar vi som vanligt men när det gäller pool försöker vi alltid att ha ett par speciella öronproppar till honom som vi köpt. Problememt är bara att de ständigt åker ur. Satt och kikade i en tidning när jag såg en annons om ett slags öronband man kunde ha vid bad som håller propparna på plats och inte släpper in vatten. Verkar superbra tycker jag och eftersom vi snart skall åka utomlands med massvis med bad vore detta nog väl värt att testas. Återkommer efter resan med resultat. Så här skriver företaget om produkten:

Ear Band-It är ett snyggt öronband i neopren, som håller öronpropparna på plats och vattnet ute när du är aktiv i vattnet. Den unika designen garanterar komfort och optimalt skydd av öronen.

Ursprungligen marknadsfördes Ear-Band-It för barn med inopererade rör i öronen, men detta har efter hand utvidgats till att omfatta vattenentusiaster i alla åldrar, som har tendens att få "simmaröron", perforeringar i trumhinnan, eller helt enkelt inte tycker om att få vatten i öronen.
Vill ni veta mer kommer hemsidan här: earbandit.seInga kommentarer: