fredag 2 mars 2012

Älskade ljus

Jag älskar att tända ljus. Jag tycker att det ger lite extra lugn och mys faktiskt i vardagen.
Ett nyförvärv fick bosätta sig bredvid två trotjänare.
Ny vårdoft från Yankee Candle, Beach wood.
Härlig gosig doft och fin beige färg på ljuset.

Riktigt skönt med fredag måste jag säga. Varit en tuff vecka på jobbet så ikväll blir det nog räkor från fiskbilen med tillbehör som mys. Fick en spontaninbjudan till middag i morgon också, riktigt trevligt.2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag följer din blogg på min face book så jag läser den mer än jag skriver. Jag är ju själv tokigt förtjust i Yankee ljus och jag skulle gärna vilja att du betyg satte ljusen 1 till 5 i betygskala. Vet du någon extra bra försäljar butik på nätet som har lite erbjudande eller billigare frakt kostnad) Tar gärna mer tips och idèer på ljusen. Den jag har nu är ett SPA ljus ifrån Yankee och är jätte god betyg 4 1/2 , jag kunde inte riktigt säga 5 men 4 och en halv är inte illa.

nettan.klar@gmail.com

anette meg carlsson

Fru W sa...

Åh det där med dofter är ju så personligt. Den blåa jag visade innan. Även lite mysiga..inte för starka eller tunga....men de två senaste jag lagt ut får nog en 4 båda två. Jag har en annan hemma som jag älskar...kommer inte ihåg vad den heter. Men den är lite beige i färgen.
Jag tycker att man hittar ljusen i gansla många butiker nu för tiden. Små inredningsbutiker osv. Har tyvärr inget bra tips på nätbutik med erbjudande. Lycka till, kram Sofia