tisdag 18 januari 2011

Othello & Kalaha

Har ni spelat detta spel? Vi hade det när jag var liten och tyckte att det var väldigt roligt så nu har jag införskaffade mig ett eget från min shoppingdag i söndags. Funkar i många åldrar och man får använda sin hjärna lite....


Sedan köpte jag även detta spel som heter Kalaha. det är också väldigt enkelt och roligt. Nu skall här spelas på kvällarna.

4 kommentarer:

Louise sa...

Åh där påminde du mig. Othello älskade jag när jag var liten (vet inte hur gammal jag var när jag spelade det som mest?). Jag minns att jag var väldigt bra på det & det till slut inte var någon som ville spela det med mig...Måste köpa ett nu & kolla om dottern, som nog är i rätt ålder, tycker det är lika kul som jag! Sonen är nog för liten.

Kalaha har jag sett mend aldrig spelat. Ser trist & svårt ut men det kanske det inte är :-)

Fru W sa...

Nej, nej Louise där har du fel. Enkelt spel med få regler men går också ut på att tänka till lite. Du kommer att bli en stjärna på det också skall du se. Ge det en chans:)

V a n i l l a sa...

Å vad skoj att återse det gamla spelet... det hade jag nästan glömt bort. Othello spelade jag också när jag var yngre och det var jätte roligt.

Så det finns att köpa fortfarande... perfekt... då skulle jag nog köpa ett för jag vet nämligen inte alls vart vårt gamla spel har tagit vägen. Antagligen ligger det nedpackat på vinden hos mina föräldrar.

Katharina sa...

Kallaha är superkul! Men jag förlorar mot mina barn väldigt ofta! Men jag ger inte upp hoppet ;-)